Beauty Casa

VETBEVRIEZING
MESOTHERAPIE
IPS/SHR
HUIDVERBETERING
AVI-SLANK
PRIJSLIJST
CONTACT

Ik wil een afspraak

Het AVI-SLANK eiwitdieet

Hoe werkt het?

De AVI-SLANK proteïnedieet shakes zijn eiwit- en vezelrijk en bevat 23 vitaminen en mineralen.
Door het weglaten van ‘verkeerde’ koolhydraten en vetten uit je voeding verandert de stofwisseling. Wanneer je niet opnieuw verkeerde koolhydraten gebruikt, gaat je lichaam na 24 tot 48 uur vetreserves verbranden. Je gewicht neemt af en bovendien komen zogeheten ketonen vrij. Deze zorgen voor meer energie.

AVI-SLANK: slechts 2 fasen!

Fase 1: afslanken
Je begint met het vervangen van je gebruikelijke ontbijt en lunch door de unieke AVI-SLANK maaltijdvervangende shake. De avondmaaltijd bestaat uit mager vlees of vis, samen met heel veel groenten. Met een kleine aanpassing kun je deelnemen aan een gezamenlijke avondmaaltijd of uit eten gaan. Let op: wanneer je een paar keer producten met verkeerde koolhydraten (bijvoorbeeld producten met meer dan 5% suiker) gebruikt, vertraagt of stopt dit zelfs het afvallen.

Fase 2: op gewicht blijven
Het op gewicht blijven na het afslankproces is vaak moeilijk. Een van de belangrijkste oorzaken van het weer dikker worden is vaak dat het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt overgeslagen of dat er wordt ontbeten met de verkeerde voedingsstoffen. AVI-SLANK is de gezonde start van jouw dag! In deze fase vervang je alleen het ontbijt door een AVI-SLANK shake.

Contra-indicaties

Wanneer mag u AVI-SLANK niet gebruiken

  • Jonger dan 18 jaar
  • Koemelk- of lactose allergie
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Chronische nier- of leveraandoeningen
  • Insuline afhankelijke diabetes

Tips

  • eet regelmatig
  • drink regelmatig water (zie onder)
  • beweeg iedere dag minimaal 30 minuten
  • neem voldoende rust

Het is belangrijk elke dag voldoende (bron)water en/of groene thee te drinken. Alle andere dranken mogen niet worden meegerekend met de dagelijks benodigde hoeveelheid, die afhankelijk is van je gewicht. Voor een goede afvoer van afvalstoffen heb je dagelijks 30 ml per kilo lichaamsgewicht nodig. Dus bijvoorbeeld: gewicht 60 kg = 1,8 liter per dag. Koffie onttrekt vocht, dus voor elke kop koffie dien je 1 groot glas water extra te drinken bovenop de benodigde hoeveelheid. Alcoholhoudende dranken zijn tijdens de kuur verboden.

Voedingstips